Winterswijk Huppel – Walienseweg 20a, € 237.500,- v.o.n.

Ter plaatse van de “schoppe” van de boerderij “Waliënpoort” NIEUW TE BOUWEN (SCHUUR-)WONING OF LANDHUIS met kapschuur (circa 200 m²). Royaal huisperceel met weiland, totaal circa 5.800 m². Zeer geschikt voor paardensport.
Achterzijde op het zuiden, mooi licht en zicht op het landelijke buitengebied.
Mooie ligging op circa 2,5 km van de bebouwde kom. Bovendien de openbare basisschool, natuurgebied “Döttenkrö” en recreatiegebied Het Hilgelo op loopafstand.

Het totale complex van de boerderij Waliënpoort is agrarisch bestemd. Bij de gemeente Winterswijk is een aanvraag ingediend voor wijziging naar woonbestemming waarbij de boerderij wordt gesplitst in twee woningen en t.p.v. de naastgelegen “schoppe” een vrijstaand woonhuis kan worden gerealiseerd met een inhoud van maximaal 750 m³.
Koper koopt de gebouwen (schoppe en kapschuur). Uitgangspunt is algehele nieuwbouw eventueel met hergebruik van de oude gebinten, dakpannen en mogelijk andere zaken. De achtergelegen rundvee-loopstal wordt door en voor rekening van verkoper gesloopt.

Om u een beeld te geven is door Bouwkunst Winterswijk een ontwerp gemaakt op basis van de “schoppe”. Dit ontwerp heeft overigens een inhoud van meer dan 750 m³. U heeft echter de vrijheid om naar eigen inzicht invulling te geven. Bouwkunst (Jelle Eggink) adviseert u graag.

Meer informatie over dit object

Winterswijk Huppel – Walienseweg 20a, € 237.500,- v.o.n.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 237.500,- v.o.n.
Object aanmelding
In verkoop genomen
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwvorm
n.v.t.