Winterswijk Huppel – Masterveldweg 17, € 425.000,- k.k.

LANDELIJK GELEGEN VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ met riante schuur op een perceel van ruim 1 hectare. De boerderij ‘Oosterhof’ biedt u de kans om buitenaf te wonen en uw hobby en/of bedrijf aan huis uit te oefenen. De grote schuur en het weiland zijn hier ideaal voor geschikt.

Het voorhuis van de boerderij is circa 30 jaar geleden verbouwd en heeft een slaap- en badkamer op de begane grond.

Indeling voorhuis
Entree/hal aan de rechterzijde van de boerderij. Vanuit deze hal kun je naar een riante slaap- en badkamer met douche, wastafel en toilet, maar ook naar de woonkeuken die voorzien is van een inductie kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasmachine. De woonkamer is aan de voorzijde en geeft zicht op het landweggetje en het omliggende natuurrijke landschap. Vanuit de keuken kom je in de tweede hal die aan de linkerzijde van het huis is gesitueerd en eventueel dienst kan doen als een eigen entree. Ideaal om je idee van een B&B, gastenverblijf of dubbele bewoning bijvoorbeeld mogelijk te maken. Grenzend aan de hal kun je naar de opkamer aan de voorzijde van het huis. Onder de opkamer bevindt zich de kelder. In de hal is het gastentoilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een zolderberging gerealiseerd. Daarboven is nog een vliering.

Indeling achterhuis
Het achterhuis wordt verbonden door een gang met het voorhuis. In de gang bevindt zich de meterkast. Het achterhuis heeft nog de indeling van een actief boerenbedrijf. Het bestaat bijvoorbeeld uit een waslokaal, een bergruimte, een toilet- en doucheruimte. Ideaal om je eerder vermelde ideeën te realiseren. Tevens is in het achterhuis een grote deel te vinden; praktisch om spullen te stallen of om je paarden te huisvesten.

Schuur
De enorme werkschuur diende vroeger als aardappelopslagplaats en is nu opgedeeld in twee ruimtes. De werkschuur kan nu dienst doen als opslag van materialen, auto’s, caravans of anderszins.

Het erf ligt er verzorgd bij en bevat een flinke hoeveelheid verharding. Links naast het huis ligt nog een perceel grond dat je kunt inrichten als weiland voor het laten grazen van je paarden of hobby-vee.

Achter en rechts naast de woonboerderij zijn plannen in ontwikkeling voor een grootschalig zonnepark. De ontwikkelaar Solarcentury heeft haar plannen in de buurt gepresenteerd en verwacht dat komend jaar het bestemmingsplan wordt vastgesteld. Daarmee kan de aanleg naar verwachting in 2021 starten. De boerderij wordt zorgvuldig ingepast in de plannen. Het zonnepark wordt vanaf de Masterveldweg omzoomd met een tientallen meters brede groenzone.

De boerderij heeft thans nog de bestemming agrarisch. De gemeente staat echter positief tegenover een bestemmingswijziging naar wonen.

De Oosterhof biedt vrijheid, rust en ruimte!

Nadere informatie
– oorspronkelijk bouwjaar 1911
– perceelsgrootte circa 1.10.00 hectare
– gebruiksoppervlakte wonen 186 m²
– diverse gebruiksmogelijkheden
– grote werkschuur en perceel weiland
– er is een glasvezelaansluiting

Meer informatie over dit object

Winterswijk Huppel – Masterveldweg 17, € 425.000,- k.k.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 425.000,- k.k.
Object aanmelding
In verkoop genomen
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar periode
1906-1930

Oppervlakte & inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
186 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
192 m2
Perceel oppervlakte
11.000 m2
Inhoud
1.515 m3

Indeling

Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Voorzieningen
dakraam, tv kabel