Dé verkoopmakelaar van Winterswijk en omgeving

Wanneer jij je woning wilt verkopen speelt zorgvuldigheid een grote rol. Zorgvuldigheid staat of valt bij een persoonlijk, individueel en specifiek verkoopplan. Thoma Enning maakt daarom gebruik van een gepersonaliseerd verkoopplan, zodat het proces zo soepel mogelijk verloopt. Ons speciale en unieke 8-stappenplan is een perfect verkoopplan dat elke fase in het verkoopproces uitgebreid beschrijft.

Het Thoma Enning Verkoopplan

Stap 1: Kennismakingsgesprek & inventarisatie

Tijdens de kennismaking inventariseren wij alle wensen ten aanzien van de verkoop van je woning en uiteraard bekijken we jouw woning zorgvuldig aan de hand van een uitgebreide checklist.

Stap 2: Marktanalyse en waardebepaling

Met een goede waardebepaling van het huis wordt de basis gelegd van een succesvolle verkoop. Onze makelaars beschikken over voldoende ervaring, actuele vakkennis en goede kennis van de markt. Zo kunnen zij een adequate inschatting maken van de potentiële waarde van je eigendom.

Stap 3: Persoonlijk verkoopplan

Aan de hand van alle informatie betreffende de woning en op basis van je specifieke behoeften, wordt vervolgens samen het verkoopplan opgezet.

Stap 4: Verkoopactiviteiten

Bij Thoma Enning Makelaars hebben wij een breed scala aan verkoopinstrumenten tot onze beschikking, zoals fotografie en presentatiemateriaal, internet en social media, chatservice, mailing en diverse Open Huizen dagen.

Stap 5: De perfecte bezichtiging

Als het goed is, leiden de hierboven genoemde activiteiten tot bezichtigingsverzoeken voor je huis. Voor onze makelaars een uitgelezen kans om de specifieke bijzonderheden van het huis bij de geïnteresseerde onder de aandacht te brengen.

Stap 6: Regelmatige voortgangsrapportage

Wij houden je door middel van een regelmatige rapportage op de hoogte van de voorgang van de verkoop van je woning. Hierbij kun je denken aan een tweewekelijkse rapportage over hoe vaak het huis gevonden en bekeken wordt op internet.

Stap 7: Professionele onderhandelingsondersteuning

Thoma Enning Makelaars beschikt over de vereiste kennis en ervaring om jouw woning zo winstgevend mogelijk te verkopen.

Stap 8: Koopovereenkomst en notariële akte

Na geslaagde onderhandelingen volgt er een schriftelijke vastlegging van de gemaakte afspraken. Ook hierin word je begeleid. Daarnaast werken wij met diverse verkoopbevorderende en -ondersteunende activiteiten, inclusief een complete prijslijst. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan.

Vrijblijvend verkoopadviesgesprek met dé verkoopmakelaar van Winterswijk

De verkoopmakelaars van Thoma Enning bieden je graag een gratis én vrijblijvende verkoopadviesgesprek. We komen graag een keer vrijblijvend langs om de verkoopmogelijkheden te bespreken. Begin goed voorbereid aan de verkoop van je huidige woning!