Ook voor taxaties bent u bij ons aan het goede adres

Ook voor een taxatie van uw woning kunt u bij ons terecht. Er zijn tal van situaties denkbaar die aanleiding geven om een woning te taxeren. De meest voorkomende is het laten vaststellen van de waarde in verband  met het aanvragen of wijzigen van een hypotheek. Maar ook bij het afsluiten van een opstalverzekering, in geval van echtscheiding of overlijden kan het verstandig en vaak zelfs noodzakelijk zijn om de waarde van een woning vast te laten stellen.

Thoma Enning: de partner voor taxatie van uw woning

In alle gevallen kunt u gebruik maken van onze diensten en zal er afhankelijk van het doel een taxatierapport worden opgesteld waarmee u verder uit de voeten kunt. Dankzij:

  • onze ruime kennis van de woonomgeving,
  • een gedegen vooronderzoek
  • feeling met de regionale woningmarkt en marktprijzen
  • een vakkundige woningopname en
  • onze registratie in het register van makelaars en taxateurs

zijn wij in staat het juiste taxatierapport op te maken waarmee u gerust uw zaken verder kunt regelen.

NWWI

Thoma Enning Makelaardij is aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut, afgekort NWWI. Het NWWI is een onafhankelijk, landelijk taxatie-instituut dat geldt als keurmerk voor taxateurs. Financiers, hypotheekintermediairs en consumenten kunnen bij het NWWI terecht voor transparante informatie over de waarde van woningen. NWWI staat alleen open voor taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alle aangesloten taxateurs werken volgens dezelfde, controleerbare taxatiemethode. Als keurmerk garandeert het NWWI objectieve en betrouwbare woningtaxaties.

Vrijblijvend adviesgesprek met dé makelaar van Winterswijk

De makelaars van Thoma Enning bieden je graag een gratis én vrijblijvende adviesgesprek. We komen graag een keer vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken. Begin goed voorbereid aan de verkoop van je huidige woning!