Dé makelaar van Aalten

Thoma Enning is dé makelaar van Aalten en de Achterhoek en is gevestigd aan de Burgemeester Bosmastraat 2d in Winterswijk. Thoma Enning Makelaars is actief als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar in Winterswijk en Achterhoek. Het is een dynamisch, jong en enthousiast makelaarskantoor dat zich door de vele jaren ervaring en persoonlijke begeleiding onderscheidt. Bij ons staat aandacht, service, inzicht en aanbod centraal, we zeggen niet voor niets “Makelaars met meer..”.

Neem één van de belangrijkste stappen in je leven met een makelaar uit Aalten

Thoma Enning Makelaars is aangesloten bij de NVM (De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen). Dat geeft vertrouwen bij een van de meest belangrijke stappen in je leven. De makelaars Gerrit vervelde, Marijke Legters en Tom Schreurs staan je persoonlijk, met directe lijnen en een heldere communicatie terzijde. Wij bieden de volgende expertises: kopenverkopen, aankopen, huren, verhuren, beleggen, nieuwbouwprojecten, taxaties en waardebepaling.

Ons werkgebied

Wij als makelaarskantoor Thoma Enning zijn gevestigd in Winterswijk, natuurlijk zijn wij niet alleen werkzaam in Winterswijk. Ons kantoor is verantwoordelijk voor de regio Achterhoek. Wij zijn onder andere werkzaam in:

Heb je een vraag?

Wanneer je een vraag voor ons hebt dan mag je altijd telefonisch contact op nemen via 0543-516151 of vul het onderstaande contactformulier in.