Koop je droomhuis samen met Thoma Enning

Ben je op zoek naar het huis van je dromen of heb je hem al gevonden bij een collega-makelaar? In beide gevallen biedt Thoma Enning Makelaars professionele begeleiding met zekerheid en grote voordelen. Als NVM-aankoopmakelaar hebben wij inzage in het landelijke woningaanbod en kijken wij kritisch mee tijdens de zoektocht bij de aankoop van je huis.

Stap 1: Kennismaking en inventarisatie

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek inventariseren wij de wensen ten aanzien van de aankoop van je woning en uiteraard worden alle wensen hier besproken.

Stap 2: Marktanalyse

Wanneer de woonwensen in kaart zijn gebracht zal je worden ingeschreven waarna je op de hoogte wordt gehouden van het laatste woningaanbod en prijswijzigingen middels een e-mail.

Stap 3: Aankoop woning

Bij interesse in een woning wordt een afspraak ingepland en de aankopend makelaar zal met je mee gaan om te adviseren en te begeleiden. Daarnaast wordt alle informatie gecontroleerd (zoals de staat van de fundering en de vergunningen).

Stap 4: Professionele onderhandelingsondersteuning

In de meeste gevallen leiden alle hiervoor genoemde activiteiten tot een bieding op een woning. Tijdens deze onderhandelingen doen wij er alles aan om een goede aankoopprijs vast te stellen.

Stap 5: Koopovereenkomst en notariële akte

Na geslaagde onderhandelingen bij de aankoop van je huis volgt een schriftelijke vastlegging van de gemaakte afspraken. Wij begeleiden je onder andere bij het overeenkomen van een opleverdatum en eventueel overnemen van roerende goederen. Indien gewenst zullen wij, in overleg met de klant, een bouwkundige keuring laten uitvoeren.

Gratis adviesgesprek met jouw aankoopmakelaar in Winterswijk?

Wil jij geheel gratis en vrijblijvend een adviesgesprek met een aankoopmakelaar in Winterswijk? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.