Gratis waardebepaling: doe een waardecheck bij Thoma Enning!

Zit je eraan te denken om je huis te gaan verkopen en ben je nieuwsgierig hoeveel je huis waard is in de huidige woningmarkt? Maak kennis met de specialisten van Thoma Enning Makelaars! Vanuit diverse kantoren in de Stedendriehoek, Midden-Nederland, Twente, en Amsterdam staan we dagelijks voor je klaar.

Direct een gratis waarbepaling aanvragen

Meer dan een prijskaartje

Thoma Enning Makelaars gaat verder dan een standaard waardebepaling zoals je bij andere makelaars zult aantreffen. Wij luisteren naar je wensen en op basis daarvan ontvang je een compleet advies voor de verkoop van je woning. Geen standaard verkoopplan dat uit een kopieerapparaat komt rollen, maar een verkoopplan dat specifiek voor jou is opgesteld.

Ons uitgebreide advies bestaat onder andere uit:

  1. De waarde van je woning
  2. Onze vakkundige beoordeling van je huis
  3. Referentiewoningen uit de buurt
  4. Op maat gemaakt verkoopplan
  5. Tips om je huis verkoopklaar te maken
  6. Tips voor waardevermeerdering van je huis
  7. De kosten van het inschakelen van Thoma Enning Makelaars bij de verkoop

Voorop staat dat we jou als klant volledig willen ontzorgen: vanaf moment één nemen we je mee door het hele verkoopproces. Dat begint al bij de waardebepaling, maar dat is ook zeker zo bij de uitvoering van het verkoopplan en uiteindelijk bij de verkoop van je woning.

Ja, ik wil een gratis waardebepaling aanvragen

Wil je ook een waardecheck van je huis? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak te maken (vaak dezelfde dag al en uiterlijk 2 werkdagen na aanvraag). Zo kun je goed voorbereid beginnen aan de verkoop van je huis!