Gratis waardebepaling: doe een waardecheck bij Thoma Enning!

Ziet je eraan te denken om je bedrijfspand te gaan verkopen en ben je nieuwsgierig hoeveel je pand waard is in de huidige markt? Maak kennis met de specialisten van Thoma Enning Makelaars! Vanuit diverse kantoren in de Stedendriehoek, Midden-Nederland, Twente, en Amsterdam staan we dagelijks voor je klaar.

Direct een gratis waarbepaling aanvragen

Meer dan een prijskaartje

Thoma Enning Makelaars gaat verder dan een standaard waardebepaling zoals je bij andere makelaars zult aantreffen. Wij luisteren naar je wensen en op basis daarvan ontvang je een compleet advies voor de verkoop van je bedrijfspand. Geen standaard verkoopplan dat uit een kopieerapparaat komt rollen, maar een verkoopplan dat specifiek voor jou is opgesteld.

Ons uitgebreide advies bestaat onder andere uit:

  1. De waarde van je pand
  2. Onze vakkundige beoordeling van je pand
  3. Referentie bedrijfspanden uit de buurt
  4. Op maat gemaakt verkoopplan
  5. Tips om je pand verkoopklaar te maken
  6. Tips voor waardevermeerdering van je bedrijfspand
  7. De kosten van het inschakelen van Thoma Enning Makelaars bij de verkoop

Voorop staat dat we jou als klant volledig willen ontzorgen: vanaf moment één nemen we je mee door het hele verkoopproces. Dat begint al bij de waardebepaling, maar dat is ook zeker zo bij de uitvoering van het verkoopplan en uiteindelijk bij de verkoop van je pand.

Ja, ik wil een gratis waardebepaling aanvragen

Wil je ook een waardecheck van je bedrijfspand? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak te maken (vaak dezelfde dag al en uiterlijk 2 werkdagen na aanvraag). Zo kun je goed voorbereid beginnen aan de verkoop van je bedrijfspand!