9 maart 2018

Thoma Enning Makelaars viert naamswijziging met Winterswijkers

Foto (v.l.n.r.): De winnaars heer en mevrouw Lammers met Tom Schreurs.

WINTERSWIJK – Twee weten meer dan één. Het Winterswijkse kantoor Enning Makelaars is recentelijk samengegaan met de bekende regionale makelaar Thoma Post. Het kantoor gaat vanaf nu verder onder de nieuwe naam Thoma Enning Makelaars. Om de naamswijziging te vieren zette de makelaar een winactie op voor alle inwoners van Winterswijk. Gisteren werd de prijs aan de winnaar uitgereikt.

De prijs, een weekend weg naar Maastricht, werd gewonnen door de heer en mevrouw Lammers. De cheque werd gisteravond persoonlijk uitgereikt door eigenaar Tom Schreurs. In Winterswijk is een kaart verspreid met een unieke code. Door deze code online in te voeren maakten zij kans om te winnen.
Thoma Enning Makelaars is een makelaarskantoor met de disciplines wonen, bedrijfsmakelaardij, recreatie en nieuwbouw. Door de naamwijziging is de positie als makelaar op al deze disciplines sterker geworden. Tom Schreurs geeft aan, dat door verder te gaan als Thoma Enning Makelaars, nóg meer kennis en expertise geboden kan worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK

Wil je als eerste op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod nog VOORDAT HET OP FUNDA STAAT?
> Volg dan onze Facebookpagina

VRAAG ONZE GRATIS WAARDEBEPALING AAN

Denk je er al langer over om je huis te verkopen en ben je nieuwsgierig hoeveel je huis waard is? Wij bieden een gratis waardebepaling.
> Ja, ik heb interesse in een gratis en vrijblijvende waardebepaling

Terug naar Nieuws